Sardines a la Falla de l’Alquerieta contra la crisi

0
346
La sardinera, la presidenta i la FM ostenten el poder de l’Alquerieta

Les FMaries d’Alzira en la sardinada
Els homes també col.laboren

La crisi amb sardines és menys crisi, és el que han pensat les dones que dirigixen la comissió de l’Alquerieta que hui han repartit al voltant de 120 kg d’este popular peix blau per a tota la barriada.

Sembla que les dones tenen més agalles que els homes per fer front la complicada situació actual i la falla de l’Alquerieta és una bona mostra  que cada any hi han a Alzira més comissions regides per membres del mal anomenat sexe dèbil.

La presidenta, Paqui Vallés, la fallera major, Nativitat Llinares i sa mare Nativitat Román, sardinera d’enguany amb el suport d’altres dones porten la major part del pes d’esta falla.

I davant la forta reducció de fallers en estos últims anys -passaren de 200 a mig centenar- han tirat mà d’una bona dosi d’imaginació, d’emprendurisme i ganes de treballar. Així el monument d’enguany apenes superarà un pressupost de 2.000 euros, entre la pintura i el material, perquè la majoria dels fallers i falleres han col.laborat davant la direcció de «l’artista de tota la vida».

La falla L’Alquerieta, que milita en la tercera categoria, serà enguany més modesta que mai, però com s’ha demostrat hui amb la sardinada, continua sent de primera a l’hora de la festa. Una festa gastronòmica a la que no han faltat el regidor de Festes, Rafael Fita i altres regidors, el president de la JLF, Vicent Muñoz i les falleres majors d’Alzira, Maria Esplugues i Maria Nácher.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here