La UD Alzira remonta davant el Castelló (3-1) amb el suport de les falleres majors i de l’afició

0
569
Lluís Cebolla amb Raúl Albentosa
Fabassou disputant un baló

Les falleres majors esta vesprada en el Suñer Picó

La UD Alzira s’ha afiançat en la tercera posició després la treballada victòria aconseguida esta vesprada al Suñer Picó davant el Castelló (3-1) que s’havia avançat en el marcador al principi de l’encontre en transformar Hugo Salamanca un polèmic penal. Dos defenses, Óscar Prats per partida doble i Joan Onrubia, li donaren la volta al marcador durant els primers minuts del segon temps.

Els de La Plana, recorriren a totes les tretes durant el primer temps per conservar el gol d’advantatge aconseguit però una duríssima entrada de Guille al minut 43 deixava amb 10 jugadors els blanquinegres en ser la segona groga i a més la falta corresponent era transformada per Óscar Prats. En un instant els castellonencs havien perdut tot el que atres0raven durant esta primera part.

El segon temps va ser ben diferent perquè en tan sols cinc  minuts, primer Onrubia de cap i tot seguit Óscar Prats rematant una centrada des de l’esquerra deixaven el partit quasi sentenciat.  Amb un jugador menys i amb el marcador en contra el Castelló es veia obligat a construir en lloc de destruir i aleshores es veieren les carències d’un equip que es troba en els llocs de descens.

L’afició, més nombrosa que altres jornades, i d’ungles amb l’àrbitre li donà tot l’alé que els blaugranes necessitaren per a la remuntada. Un suport extra ha estat el procedent de les falleres majors d’Alzira, Maria Esplugues i Maria Nácher que feren la treta d’honor. També ha assistit a l’encontre el jugador alzireny de moda, Raúl Albentosa, que milita en les files de l’Eibar, conjunt que lidera la segona divisió del futbol espanyol.

Alineacions.-

UD Alzira: Flor, Rafa Gimeno, Óscar Prats, Ballester, Onrubia, Valiente, Fabassou, Gabri (Lucas m.56), Adolfo (Gisbert m. 65), Juanan (Palomares m.81) i Clausi.

CD Castelló: Murcia, Borja, Félix, Guille, Trilles, Postin, Omar (Charly m.57), Lois, Hugo Salamanca, Iglesias (Ximo Forner m.51) i Nestor (Jesús m.73).

Gols.-

0-1 m.5  Hugo Salamanca (penalti). 1-1 m. 45 Óscar Prats. 2-1 m. 47 Onrubia. 3-1 m.50 Óscar Prats.

Arbitre: Moltó Egea. Amonestà per l’Alzira a Ballester,  Gabri iDani Ponz i pel Castelló  a Trilles, Omar i Nestor. Expulsà a Guille en el minut 43 per doble groga.

Més de 600 espectadors presenciaren l’encontre al Super Picó en una de les millors entrades d’esta temporada.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here