Falles sense tortura / Opinió: Encarna Canet

0
325

Un any més us convidem a llegir i compartir amb qui considereu, la publicació d’Iniciativa Animalista “Falles sense tortura”. Un llibre col·lectiu que malgrat tindre uns anys, malauradament segueix d’actualitat, doncs la política envers els animals de la diputació i  govern valencià no ha canviat malgrat l’evolució de la societat.

Les institucions que ens governen continuen assimilant una festa com les falles amb uns espectacles de tortura animal com son les corregudes de bous. Durant aquestes falles de 2014 es celebraran a València 11 vesprades i 2 matins de bous que van acompanyades de la desmesurada publicitat per garantir la plaça plena, el repartiment gratuït d’entrades dins del cercle clientelar, la promoció de paquets turístics a traves de “tour operators” i agencies de viatge i la retransmissió en directe per la “progressista” cadena televisiva Canal+.

Per a celebrar aquests lamentables espectacles que embruten la imatge de la nostra ciutat si hi ha el suficient pressupost, no els afecta la crisi. Mentre, el poble valencià, patim tota mena de retallades, estafes i privacions.

Per tot açò, un any més, volem unes FALLES SENSE TORTURA.

Encarna Canet

Presidenta d’Iniciativa Animalista.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here