FACA convida a passar una «Nit de Por» a Carcaixent

1
305

Vols passar-ho de por amb les FACA? El 4, 5 i 6 d’abril celebrem el mig any de les FACA amb moltes activitats. El dia 5 de maig a les 20h en bambú realitzem RELATS DE POR acompanyat de la foscor de la nit. Pots participar escrivint històries pròpies o adaptant alguna història que t’agrada moooolt.

A més a més, volem donar un gran premi als qui escriguen les seues històries pròpies i que estiguen relacionades amb Carcaixent. Tots sabeu que a les Cinquenes FACA vam publicar un llibre amb les històries de la nit dels esperits. El llibre va tenir bona acollida i se’ns va esgotar. Pròximament volem tornar a publicar un llibre amb més històries i volem introduïr el relat que més ens agrade de l’activitat del mig any.

La guanyadora o guanyador a millor relat a l’activitat RELAT DE POR tindrà com a premi la PUBLICACIÓ de la seua història al pròxim llibre de la ruta dels esperits.

Les bases les publiquem aquesta setmana vinent.

Participa i passa-ho de pooooor amb les Festes Alternatives de CArcaixent!!!!

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here