Crida i cavalcada a les falles de Benifaió

0
214
 Els màxims representants de la festa fallera a Benifaió han donat la benvinguda a les falles 2014 des del balcó de l’Ajuntament en la tradicional CRIDA que ha tingut lloc en finalitzar la cavalcada.
Centenar de fallers i veïns han presenciat una crida on la presidenta de la junta local i alcaldessa de Benifaió Amparo Arcís ha desitjat que siguen unes falles «amb germanor, sense incidents i ple de bon ambient entre les falles».

Les cinc falleres majors han nomenat cadascuna a la seua comissió i juntes han donat pas als focs artificials a la veu de JA ESTEM EN FALLLES!.

 

ALTA PARTICIPACIÓ A LA CAVALCADA DE FALLES DE BENIFAIÓ

 

El món faller de Benifaió ha eixit al carrer al complet dissabte 8 de març per a celebrar un any més la tradicional Cavalcada de Falles.


Les cinc comissions Santa Bàrbara, Sant Josep, La Verge, Mitja Capa i Arturo Más han mostrat al poble una gran diversitat de disfresses (el carnestoltes de Venecia, la pel.lícula Grease, homenatge a Michael Jackson, etc…) i coreografies ben preparades que seran valorades pel jurat. Els màxims representants han desfilat a l’acte festiu presidint les carrosses que tancaven cadascuna de les comissions.


Festa, diversió i ganes de començar les falles 2014 han sigut les notes principals d’esta cavalcada fallera.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here