Amnistia celebra el primer acte reivindicatiu a Alzira a favor dels drets sexuals

0
335

Amnistia Internacional va celebra ahir el seu primer acte reivindicatiu a Alzira amb motiu de la campanya «El meu cos, els meus drets». La delegació comarcal d’esta organització va instal.lar una taula al Parc Pere Crespí per recollir signatures que reivindiquen «els drets sexuals i reproductius de les persones», segons els seus representants.

El manifest d’Amnistia Internacional recull el dret de les persones a tindre «la teua parella i el tipus de família que desitges», a viure «lliure de violència sexual, a decidir si vols tindre fills als serveis de salut sexual i reproductiva així com a l’educació sobre sexualitat i reproducció.

Al pròxim mes d’abril Nova Iork serà l’escenari del periode de sessions de la Comissió de Població i Desenvolupament que revisarà el projecte d’acció aprovat a El Cairo fa 20 anys.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here