Les dones d’Alzira reclamen un salari «igual» al dels homes i condicions dignes de treball

0
365
La regidora Xelo Martínez amb el manifest

Representants dels dos gèneres de distintes organitzacions com Grup de Debat per la Igualtat, de l’Associació de Dones Juristes d’Alzira i dels grups municipals del PP, PSPV i Compromís s’han concentrat este migdia al Parc Pere Crespí per denunciar «les desigualtats existents a la nostra societat» entre les dones i els homes, davant la convocatòria de l’Ajuntament de la capital de la Ribera.

La regidora d’Acció Social, Xelo Martínez, i altres dones han llegit un manifest  reivindicatiu; » la coeducació és l’única forma d’aconseguir una societat on convisquen de forma igualitària i solidària els hòmens i les dones».

Les dones d’Alzira asseguren que van a «continuar lluitant» contra totes les discriminacions i per «aconseguir la igualtat», a més de reivindicar «condicions dignes de treball», així com reclamar que «a igual treball igual salari».

El manifest parla també de «pote

Els concentrats en la Plaça Pere Crespí

nciar» les polítiques actives d’igualtat en tots els àmbits després de deixar ben clar que les dones «no som de segona».

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here