La Federació de Turisme guardona a Cotonera Events amb el Premi Fotur 2014

0
306

La Federació d’Oci i Turisme de la Comunitat Valenciana, ha concedit el Premi FOTUR 2014, a Cotonera Events, com la millor empresa de banquets i esdeveniments de la Comunitat. L’entrega va tindre lloc en la XXXIX Gala Anual d’Empresaris de l’Oci, Turisme i Joc de la Comunitat Valenciana, celebrada a València.

 Cotonera Events, ha sigut guardonada per la seua trajectòria, per la seua excel·lència en la qualitat, servici i reconeixement en pro del sector de l’oci, restauració i turisme de la Comunitat Valenciana.

 En tan sol dos anys, les seues xifres reflecteixen la bona perspectiva d’esta empresa, amb més de 300 esdeveniments realitzats, una mitjana de 60 treballadors, i un volum de negoci de mes d’1 milió d’euros.

Salons i cuines en 100 anys d’història

 Una superfície de 8.000 metros quadrats, en un edifici de mes de 100 anys d’història i tradició, distribuïdes en sis sales, entre salons i cuines. A més compta amb tres terrasses-jardí.

Cotonera Events, també gestiona la restauració del Hort de Metge, situat a Algemesí, en mig de l’horta valenciana i tarongers. Un hotel Rural, recentment reformat, i a partir d’ara oferirà servicis de catering i restauració.

 Show cooking, cuina en directe, una aposta innovadora que va augmentant la seua demanda en els esdeveniments, on els caps de cuina, fan demostracions d’art culinari, davant els presents. Cotonera Events, aposta per les noves tecnologies com a ferramentes de comunicació amb el seus clients, i que en poc de temps han arribat als 1.000 seguidors.

 Mariano Clemente, gerent de Cotonera Events, “Per a la família que formem, ha sigut una grata sorpresa en primer lloc,  que l’Associació d’Empresaris primer feren un sondeig i unes valoracions, i al final optaren per presentar a Cotonera, als Premis FOTUR, y com reflecteix l’acta de l’Associació, posa que per unanimitat es vot que fóra Cotonera Events la representant de les empreses de banquets i esdeveniments, per a representar a Premi Fotur, i grata sorpresa després què, que la Junta Directiva de FOTUR, va considerar que la trajectòria d’esta empresa i la seua llavor, era digna de rebre este reconeixement.

Al no estar representats dins dels membres de l’Associació , per la qual cosa no teníem coneixement que estàvem sent representats a eixa possible obtenció de premis, i ens assabentem quan FOTUR, va donar el llistat de premis per a la Campanya 2014.

Dins  la humilitat no hi ha cap que se’l mereisca, o que tots ens ho mereixem, i sobretot en l’actual situació en què totes les empreses creiem que estan patint , este col·lectiu d’empreses que es dediquen principalment al tema de les bodes, no és el millor moment, perquè hi ha menys bodes.

Per a nosaltres «és molt positiu» rebre este Premi FOTUR 2014, per molts motius, com que » estem iniciant un camí separat de la resta de la família, i en este moment  estem donant-li ixi impuls, dinamisme i canvis gastronòmics».

Josevi Garcia, manager de comunicació, “ Estem parlant d’una trajectòria de 2 anys, d’una família que ve d’una saga amb molta experiència en el sector, i este reconeixement que ha arribat ara, de futur 2014, ha sigut un premi inesperat, a l’arribar tan prompte, quelcom bo estarem fent en Cotonera, perquè ens donaren este premi de reconeixement. L’aposta de futur és clara, sense oblidar la tradició s’ha apostat per la nova cuina, mes moderna, sense oblidar la tradicional, perquè hi ha diversitat de gustos.

Esteban Pérez, Cap de Cuina de Cotonera Event.

¿Què representa la cuina per a tu?

“Representa creativitat, per a fer coses bones, i me  crea mes ganes cada dia a  aprendre més.”

¿Què t’agrada mes, cuinar, o que el diguin que han menjat un bon plat cuinat pe tu?

“El estar cuinant me crea plaer, però vorer les cares del client i que et diga, que està tot molt bo, això ja es la satisfacció del acabat del plat”.

¿Nova cuina, o la cuina dels nostres avantpassats?

“Nova cuina està molt bé como vista i originalitat, però m’agrada mes mesclar lo nou i lo vell, sense oblidar d’on venim”

¿El teu plat favorit?

“Soc un amant dels arrossos, i qualsevol tipus d’arròs m’agrada, i sempre hi ha algun aperitiu, d’estos modernes, que contrasten el dolç, el salat, la mar,  també m’agraden”

El que tot haja sigut possible fins ara, han sigut els quatre germans, Ana, Dori, Amparo i Mariano, als que Riberaexpress, ha demanat la seua opinió.

 

.- Amparo, ¿Què ha sigut per al quatre germans este premi?

“ha sigut una satisfacció molt gran el que reconegueren la nostra tasca, la nostra trajectòria professional, perquè sempre hem estat a hi, nosaltres formàvem part del grup, quan ha existit, treballant com a negres, i ara que el nostre projecte, hagen considerat que era digne de tindre una menció honorífica, per a nosaltres ha sigut molt important”

Ix-a aposta que esteu fent de “cuina oberta”,

¿Està interessada la gent en ella?

“Està molt interessada, i li agrada”

.- Ana, Abans li preguntava a Amparo lo que representava para la vostra família, este premi, però,

¿quin repte voldríeu fer ara?

“Continuar amb la línia actual, anar a mes, i transmetre a tota la gent aquest entusiasme que nosaltres tenim, i hem ficat en este treball”

¿A quina gent esteu aplegant actualment?

“Nosaltres apleguem a tota classe de gent, sobre tot als nostres pobles de la Ribera, Comissions Falleres, Ames de casa, , Jubilats…bodes, batejos, comunions, i ja comencen a vindre de la part de Valencia.

¿Este premi vos recolza la vostra llavor diària?

“Per suposat, jo crec que es molt gratificant, després de tot l’esforç, que estem fent i mes en estos temps, ha sigut una sorpresa molt gran i molt grata”.

.- Dori, (la comercial), En este mon dels esdeveniments, bodes, comunions, en la Ribera,

¿Es fàcil vendre el vostre producte?

“Hui tot es molt difícil, hi ha que saber estar, i molt d’amor, que això  si que li fiquem, i al final, tot ix bé”

¿Què compra la gent en vosaltres?

“Tot tipus d’esdeveniments, càterings, comunions, bateig, convencions, conferencies?

Per a un comercial es important conèixer el producte , i si porteu ú dels millors, es mes fàcil vendre,

¿Teniu algun tipus d’impediment que volguéreu botar-la?

“Davant de tot som humils, cada dia aprenem, del anterior i del següent, i això es el que volem lluitar i donar-vos sempre el millor”.

Mariano, “alma mater” de lo que es la Cotonera hui en dia, al llarga de la teua vida, hauràs tingut alguns premis, però,

¿Quin significat té per a tu, el FOTUR 2014?

“Dos cosetes, realment primer m’agradaria dient que el “alma mater”, agreix que pot ser fora jo, per a mi m’agrada que no se individualitzen les coses, i al meu costat tinc a les meues germanes que sense elles no seria res, però bo, anem a lo que anem, per a nosaltres el Premi ha sigut el reconeixement a la llavor i a l’excel·lència de la qualitat que desenvolupen les empreses de de l’oci, del turisme, de la Comunitat Valenciana.

Per a nosaltres ha sigut un grandíssi

La direcció de Cotonera amb el premi

m orgull, el que gent professional del món del turisme, haja reconegut, el nostre treball, que nosaltres intentem impregnar cada dia, en el nostre treball, un treball constant, treball molt complicat que tens que donar a molta gent a menjar, estem parlant de restauració col·lectiva, de gran volem-ne, i per a nosaltres suposa una gran satisfacció, i un orgull, que te reconeguin el treball.

Jo he dit abans, “mai creu ningú, que es millor que ningú”, al menys jo heu pensi, i si algú heu pensa, es molt vanitós, jo pensi que no mereix u mes que altre, però si realment creuen el demés, que eres mereixedor, per quelcom serà, i si hi ha ixi quelcom, jo m’alegra moltíssim, i això en dona molta força per a treballar, per a continuar, per a oferir als nostres clients, lo millor de les nostres mans, del nostre coneixement, nosaltres venim d’una trajectòria empresarial de mes de 30 anys en el sector de la restauració, i dos anys de forma individual, un canvi generacional, i es una satisfacció que teu reconeguin.

¿quin nou repte t’has plantejat, a partir d’ara?

“Reptes, ens podrien plantejar molts, però com estava dient abans, el nostre repte continuar oferint to talló que el dia a dia ens ensenyem, no deixem de tindre formació permanent, tenim als cuiner sempre al dia en cursos i en noves innovacions gastronòmiques, per lo tant la nostra proposta de futur es seguir millorant, perquè un premi no et diu que eres el millor, sinó que vas per bon camí, continua aixina, que pot donar bon fruit, a tota la Comarca de La Ribera, que aquells que venen i es senten en la nostra taula, ja comencen a gaudir-ho.

Eduardo Sala/Riberaexpress

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here