La dona, la sanitat, la taronja i Canal 9 principals temes de la cavalcada d’Alzira

1
424
Disfresses d’Albuixarres-Camí Fondo
Falleres de l’Alquenència

Falleres d’Ana Sanchis

Molta imaginació, abundància de crítica, humor i sobre tot diversió han sigut els principals ingredients de la cavalcada fallera que ha recorregut esta vesprada els carrers més cèntrics d’Alzira.

L’elecció de les temàtiques ha estat d’allò més diversa pero Rajoy, la privatització de la sanitat, l’abandonament del cultiu citrícola, la corrupció i el tancament de Canal 9 han predominat en la multitudinària desfilada multicolor de les 34 comissions que ha estat seguida per milers de veïns de totes les edats.

La falla de l’Alquenència dirigida per dos presidentes, dos vicepresidentes i una secretària i amb més del 60% del cens integrat per falleres ha triat com a temàtica la «superwoman donat que hui és el Dia Internacional de la Dona» manifestava a Riberaexpress la presidenta, Elena Espí, molt il.lusionada i convençuda que dirigeixien la falla tan bé ó millor que quan eren els homes els dirigents.

Enguany dona la impressió que les distintes comissions s’han esmerat més que mai amb les disfresses i no hi ha cap favorit; han cridat l’atenció les disfresses de muntanya rusa de la Colònia Ana Sanchis, els paons reials d’Albuixarres-Camí Fondo, el carnestoltes de Venècia de Sant Andreu, la falla guanyadora de les últimes sis edicions i unes quantes més.

1 Comentario

  1. Lo millor,l’actuacio de la xaranga de doctor ferran ( the gorrs) que sonava i amb gust. Llastima no parleu daixo

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here