El mestre Beltrán deixa a Donat el testic de la Muixeranga onze anys després

0
617
Tomás Pla i Joan Beltrán exmestres de la Muixeranga

José Vicente Donat Castell és el nou Mestre de la Muixeranga d’Algemesí, en ser elegit per majoria en l’assemblea extraordinària celebrada ahir en els Maristes. El resultat de les votacions ha sigut molt ajustat: Donat ha obtingut 60 vots i Salva Cortés Garcia, l’altre candidat, 59. José Vicente ha donat les gràcies a tots els assistents a l’assemblea i a l’altre candidat, Cortés, i ha mostrat la seua intenció de donar un impuls a la Muixeranga amb una nova Junta, amb noves iniciatives i més participació. Per la seua banda Cortés ha oferit tota la seua col·laboració al nou Mestre en aquesta nova etapa.

Amb aquest relleu, Juan Beltrán Garcia cedeix el testimoni a Donat després d’onze anys d’activitat al capdavant de la Muixeranga d’Algemesí.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here