UGT celebra a Alginet l’acte central del Dia de la Dona

0
324

En la jornada del darrer dimecres es van dur a terme les diferents actuacions per part del Sindicat Comarcal de la FITAG UGT Ribera Alta, Costera i Canal de Navarrés amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona Treballadora.

Els actes es van dur a terme a la localitat d’Alginet, on des de les 15:30 hores es va dur a terme un Taller de Risoteràpia per a les companyes que van voler participar i on es ple la Sala on es va realitzar a l’Hort de Feliu als pocs minuts d’obrir-se les portes.

Després d’aquesta acció lúdica, es va dur a terme l’Acte Central del Dia de la Dona del Sindicat Comarcal, des de les 18:00 hores en el Saló d’Actes de la Casa de la Cultura de l’Ajuntament d’Alginet.

Al mateix es projectà en primícia del curt “LLUITANT EN IGUALTAT”. Curtmetratge el.laborat pel sindicat Comarcal de FITAG UGT per a l´ocasió i on es plasmen les distintes realitats de les dones als sectors d´activitat de la FITAG a les nostres comarques.

A mes a mes, van intervidre la company Núria Estarlich, Secretaria d’Organització del SC FITAG UGT, la company Regidora de Benestar Social, Amparo Méndez Gallart, i el Secretari i del SC FITAG UGT Robert Barberà.

Durant l’acte es van lliurar per primera vegada dues Mencions d’Honor al treball sindical, un a la companya María Martínez Merín, fins fa uns mesos Presidenta del Comitè d’Empresa de la Cooperativa del Camp de Vilanova de Castelló, i al Comitè d’Empresa d’UGT en COAGRI, tant en la seva activitat de manipulat com de recol · lecció, on la seva lluita per la igualtat de treballadors i traballadores ha estat un pilar fonamental en el seu treball diari sindical.

Al finalitzar es va fer una xocolatada per a totes i tots els presents.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here