Les FMaries d’Alzira i un bon ramell de falleres majors de distintes comissions en la mascletà de València

0
411
En un balcó de la Plaça de l’Ajuntament

Les falleres majors d’Alzira, Maria Esplugues i Maria Nácher, acompanyes per les respectives mares i pel president de la JLF, Vicernt Muñoz, a més d’una ampla representació de les falleres majors de les distintes comissions de la capital de la Ribera s’han traslladat hui a València per assistir a la mascletà d’este dijous que ha estat disparada per la Pirotècnia Gironina de Pedralba.

Riberaexpress les ha sorprés este migdia a les portes de l’estació del Nord i ha aprofitat l’ocasi

Les FM d’Alzira de festa en València

Mascletà disparada hui divendres

ó per immortalitzar el moment. Les dos Maries estaven convidades  a un balcó de la Plaça de l’Ajuntament tot i que demà dissabte veuran la mascletà, junt les falleres majors de València, des del balcó de l’Ajuntament convidades pel consistoir i per la Junta Central Fallera.

Mentre les FM de bona part de les falles d’Alzira s’havien reservat un balcó per fer un assaig general davant la festa i les mascletaes que viuran, de ben a prop, a partir del següent cap de setmana a la seua ciutat, la segona potència mundial fallera.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here