EU-Alzira insta Bastidas a defensar el registre civil públic i gratuït

0
193

Des d’EU-Alzira instem l’alcaldessa d’Alzira a defensar que el registre civil continue sent públic i gratuït, en front a l’avantprojecte de llei de Gallardón que pretén privatitzar-lo a favor dels registradors de la propietat. Segons Ivan Martínez (EU-Alzira): “li demanem a la Sra. Bastidas que atenga les reivindicacions dels sindicats, a l’igual que va fer en suport dels jutjats del penal a Alzira a petició del col·legi d’advocats, i que defense els interessos de tota la ciutadania.”

L’avantprojecte de llei d’un dels ministres de Justícia més retrògrads, el sr Gallardón, contempla la privatització del registre civil a favor dels registradors de la propietat, suprimint el caràcter públic i gratuït que ha tingut des que es va crear en el 1870. Cal dir que el mateix president del govern, el sr Rajoy, és registrador de la propietat en excedència.
Ivan Martínez, regidor d’EUPV en l’Ajuntament d’Alzira: “aquesta nova privatització suposaria el repagament i noves taxes pels registres de naixements, matrimonis, defuncions, etc., per serveis que ja paguem en els impostos. I no sols això: en els últims anys les administracions públiques han invertit més de 170 milions d’euros en la seua modernització, digitalització de documents o formació del personal; tot això ara serà entregat a interessos particulars.”
Des d’EU hem presentat una moció en forma de declaració institucional pel qual instem a la Sra. Bastidas, com a alcaldessa d’Alzira i presidenta de la Federació Valen

Iván Martínez

ciana de Municipis i Províncies, que estiga del costat dels interessos de les seues veïnes i veïns. I a més que atenga les reivindicacions dels sindicats, com va fer en suport del manteniment dels jutjats del penal en la nostra ciutat a petició del col·legi d’advocats.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here