Alzira lliura els I Premis Contes per la Igualtat als que aspiraven prop de 300 originals

1
823

Prop de 300 contes s’han presentat a la primera edició dels Premis Contes per la Igual que han estat convocats pel Grup Debat per la Igualtat d’Alzira.

El Jurat dels guardons ha estat format per Anabel Juarez Baeza, regidora d’Educació de l’Ajuntament d’Alzira; Jesús Marrodán Gironés, en representació de l’associació Alteris; Empar Bria i Pelufo, professora de literatura en l’Institut Arabista Ribera de Carcaixent; Pura Santacreu Berenguer, professora de l

Alumnes d’ESO guanyadors de la categoria C

iteratura en l’Institut Rei en Jaume d’Alzira; i Remei Pau Fayos, presidenta de l’associació Grup de Debat per la Igualtat.

Després de les deliberacions pertinents, s’acorda per unanimitat concedir els següents premis:

Categoria A, que correspon a alumnat de 3r i 4t d’Educació Primària:

Tercer premi al conte titulat Tots hem d’ajudar, de Samuel Gómez Perelló, de 3r de Primària del col·legi La Puríssima.
Segon premi al conte titulat El lema de la Igualtat, de Belén Clari Clari, de 4t de Primària del CEIP Ausiàs March.
Primer premi al conte titulat L’amo de la casa, d’Hugo Alapont Gil, de 3r de Primària del col·legi La Puríssima.

 Categoria B, que correspon a alumnat de 5é i 6é d’Educació Primària:

Accèssit al conte titulat L’amiga de la infància «la fontanera», de Carla Roses Serra de 6é de Primària del CEIP Alborxí.
Tercer premi al conte titulat El misteri de la bunyolera, de Laura Fargueta Pelufo, de 5é de Primària del col·legi La Puríssima.
Segon premi al conte titulat Mamá musol, de Marc Bayarri Cucarella, de 6é de Primària del col·legi La Puríssima.
Primer premi al conte titulat Les preguntes de Niara, d’Elsa Rosell Vives, de 5é de Primària del col·legi Sants Patrons.

Categoria C, que correspon a alumnat d’ESO i PQPI:

Tercer premi al conte titulat Un cinema a casa, d’Elena Ortiz Serra, Alba Cervera García, Natalia Mengual Carracosa i Andrea Hidalgo Rosado, de 2n d’ESO de l’Acadèmia Xúquer.
Segón premi al conte titulat Lluita per la teua vida, de Lídia Martínez Mollà, de 4t d’ESO del col·legi Sagrada Família.
Primer premi al conte titulat Puzzle, de Katia Canet Moreno, 4t d’ESO del col·legi La Puríssima.

El jurat ha reconegut als col.legis més participatius d’este certamen com els centres La Puríssima, Sants Patrons i Alborxí.

Els guardons han estat entregats per la regidora d’Educació Anabel Juárez, el representant de l’editorial Bromera, Jsoep Gregori Soler i la presidenta del Grup Debat per la Igualtat, Remei Pau, mentre David Chordá presentà l’acte celebrat esta nit a la Casa de la Cultura d’Alzira.

1 Comentario

  1. Moltes gràcies per acudir a l’acte. És un plaer compartir l’article en el nostre facebook. En nom del Grup de Debat per la Igualtat et trasmetem el nostre agraïment.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here