El Garcia Sanchiz d’Alzira converteix el Carnestoltes en una festa ecològica

0
195

Una gran multitud d’alumnat i familiars ompliren, el passat dijous, els carrers de la barriada d’una gran festa ecològica. Un Carnestoltes que va lligat a la temàtica de la propera setmana cultural escolar i que preten concienciar la Comunitat Educativa de la necessitat de tindre cura del medi ambient. 

La cercavila va transcòrrer pels carrers de la nostra barriada i com ja és costum es realitzà una visita homenatge a l’edifici escolar que tants anys ens ha acollit. Durant tot el trajecte l’alumnat i famílies van estar acompanyats d’una gran xaranga contractada per l’ampa de l’escola.
La festa va ser un gran acte lúdico n tota la comunitat educativa va demostrar una vegada més que podem treballar conjuntament per millorar l’educació dels xiquets i xiquetes.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here