La catedràtica Encarna Gil rebrà enguany a Alzira el «III Premi Ascensión Chirivella»

0
186

El Premi AJUDA a la Igualtat, Ascensión Chirivella Marín, amb el que es reconeix la tasca continuada i a vegades invisibilitzada, a favor de la igualtat serà concedit enguany a Encarna Gil Saura.

Entre les propostes rebudes, AJUDA ha escollit la realitzada per la Comissió per la Igualtat de l’IES Arabista Ribera, que proposaren reconèixer la tasca d’ENCARNA GIL SAURA, catedràtica de l’Escola Universitària en l’làrea de coneixement “Didàctica de les Ciències Socials”.

La proposta deia:«Aquesta historiadora aragonesa (Mosqueruela) ha viscut molts anys a Carcaixent, i des de fa dos a València. Encarna Gil, amb intel·ligència, rigor, tenacitat i discreció ha estat una gran “mestra” ja que a més d’utilitzar mètodes innovadors d’indagació de la història ha treballat per la “visibilització” de la dona en la història tant a l’aula com en seminaris, conferències i xarrades. A més, ha publicat articles i llibres relacionats amb el seu treball.»

 L’acte serà el proper divendres 7 de març, a les 20h, a l’arxiu municipal d’Alzira.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here