Carcaixent dedica esta setmana a celebrar el Dia Internacional de la Dona

3
283
Pavana Teatre

L’Ajuntament de Carcaixent dedicarà tota esta setmana a celebrar el Dia Internacional de la Dona. Així i com ja és habitual s’ha preparat un calendari d’activitats especial orientat a la dona que en esta edició ha unit a les a les àrees de Benestar Social, Cultura i la Biblioteca.

Entre les activitats les obra de teatre “1 hora y ½ de retraso” de Pavana Teatre en el Teatre Don Enrique el divendres a les 22:30 i el Contacontes per Adults “Susana y yo” per Susana Lagos y Jordi Micó en el Centre Integral de Majors el dissabte a les 19:00 hores. Com tots els anys l’acte central serà la Sopa-festa que se celebrarà el dijous a les 21.30, en el qual totes les dones porten el seu entrepà i l’Ajuntament ofereix l’aperitiu, la beguda i el cafè.

Entre les activitats destaca també la participació del departament de Turisme de l’Ajuntament de Carcaixent que ha preparat dos activitats. La primera d’elles serà el dijous a les 17:30 hores amb la visita cultural “Hort de Carreres” i en la qual col·laboraran també l’Associació d’Ames de Casa Tyrius. La segona proposta serà el diumenge 9 de març amb la Ruta dels Horts o Ruta de la Creïlla.

Per cert que del 3 al 8 de març podran visitar la Sala Municipal d’Exposicions, Sala Sant Llorenç, en la qual estan exposats tots els treballs presentats en esta 14 edició del Concurs de Cartell Anunciador de la Setmana de la Dona 2014. L’horari de 18:30 hores a 20:30 hores.

 Gabinet de Premsa del MIA de Carcaixent

3 Comentarios

 1. En fi, davant la reiterada «política» del «Gabinet de premsa» municipal tindrem que insitir: Bodas, bautizos y comuniones…
  El responsable politic i la treballadora professional entenen molt bé que es més important, per exemple, informar sobre el darrer plenari, que sobre totes estes festetes. NO? Algo hi ha que ho fa inconvenient , NO? Coses que amagar…?
  I la web?
  De risa…hui afegeix una noticia desde el passat 10 de febrer.
  ¿Qué fa el «gabinet»?
  Segur que altres coses.

 2. Carcaixenti
  Es una llastima que, tenint molta raó en la crítica de la política informativa de l’equip de govern, la cague qualificant de «festeta» la celebració del Dia Internacional de la Dona.

 3. Tal cual está la situación esta festeta podría ser categorizada como despilfarro.
  Que el equipo de gobierno , siendo muy conscientes de las necesidades básicas por la que están atravesando muchas familias en Carcaixent , dedique recursos a estas fiestecitas , me parece bochornoso. Creo que cualquier ciudadano puede darse cuenta que esto sólo forma parte de la propaganda política.
  No creo que los derechos de las mujeres y el reconocimiento a su labor , deban ser utilizadas políticamente por ningún partido político y menos como escusa para montar fiestecitas en tiempo de HAMBRE.
  Hay veces que me cuesta mucho el mantener un cierto respeto hacia otros contertúlios cuando se les ve su única intención política detrás de sus afirmaciones.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here