Alginet comença la Setmana de la Dona amb el concert de la Societat Artística Musical

0
312

Ahir diumenge arrancà la setmana de la Dona 2014 d’Alginet amb esport i música.

A les 9 del mati es disputaren els partits per a jugar la final de la primera lliga femenina de Pàdel. Una lliga que va començar al setembre del 2013 per iniciativa de dos jugadores com són Carol i Inma i la regidora de la Dona Amparo Mendez. Ahir diumenge van fer la final coincidint en el primer dia de celebració de la Setmana de la Dona. Cap a les 2 del migdia es va dur a terme el partit de la final. Amb una partida molt renyida es van proclamar campiones  la parella formada per Tere Oviedo i Eli Sànchez, el segon lloc ha estat per a Laura Vilanova i Aurora Català. Els trofeus s’entregaran el pròxim divendres al sopar de la Dona.

A les 12.30 h , la Banda de la Societat Artística Musical d’Alginet va oferir al Teatre Modern el concert de la Dona on, de la batuta del mestre Sergi Pastor, es van poder escoltar peces d’Alexandre Travassos, Peter Tanner, Franco Cesarini i d’altres. La saxofonista Andrea Pérez Pavia va ser la solista a la peçaBallade for Alto Saxophone i Aure Company Torres de Sonata for marimba. El concert va finalitzar amb la reconeguda partitura del mestre Pascual Pérez, Pepita Greus.

La setmana de la Dona continua les seues activitats hui dilluns amb una excursió a la Villa Joiosa i la visita al museu de xocolate. El dimarts arranca al llarg de tot el dia el Torneig de Pàdel al Poliesportiu i a les 10 del mati el tradicional esmorzar Popular de coca amb Cansalada a la plaça de la Constitució.

 Sònia Bosch

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here