Més de 600 escolars protagonistes del 6é aniversari de Bioparc València

0
282

El passat divendres Bioparc València va celebrar el 6é aniversari amb els més menuts. Més de 600 escolars que encara no havien visitat el parc han sigut els protagonistes de l’aniversari de 2014.

Escolars dels centres Mare de Déu del Rosario, Sant Ferran, La Coma, Miguel Adlert i Noguerol, Vicente Blasco Ibáñez, Antonio Ferrandis, Joan XXII, Arquitecte Santiago Calatrava, Gaspar Gil Pol, Juan Manuel Montoya, la secció educació secundària Jaume I, la Mare de Déu dels Desamparats i Santa Cruz, acompanyats dels seus professors, han sigut els protagonistes d’este aniversari.

La jornada ha tingut un programa molt complet. S’ha iniciat amb la visita guiada per educadors de BIOPARC que els han organitzat en grups, i els han distribuït per les diferents zones d’Àfrica.

 Finalitzades les visites tots s’han donat cita en l’amfiteatre on s’han realitzat un acte simbòlic: la solta de globus biodegradables amb missatges de conscienciació, llançats al cel «para que arriben fins a África»

Motius dels missatges

Han sigut: per a conscienciar les persones en el respecte a tots els animals, evitar la pèrdua del seu hàbitat, evitar la des-repoblament, eradicar la caça furtiva, que no pesquen tant, molta sort als animals perquè no s’extingisquen mai, que tots els animals tinguin una casa, evitar la contaminació de l’aigua, per a que no hi haja maltractament als animals, desitgem que els animals no desapareguin, ………..

Activitats aquest cap de setmana

Es realitzaran múltiples activitats lúdic- formatives emmarcades en una gran

 «festa africana».

 Els visitants del dissabte dia 1 i el diumenge dia 2 de març podran triar dins d’una completa programació especial: danses i balls africans, enriquiments ambientals per als animals, menús amb menjar africana, gimcanes familiars i moltes altres activitats.

Compra d’entrades, a preu d’Aniversari

En Riberaexpress, col·laborador de Bioparc Valencia, podràs adquirir les teues entrades, a preus de 13€+1€, entra en www.riberaexpress.es, punxa en Bioparc Valencia, i segueix les indicacions.

Este preu sols els trobaràs a través dels mitjans de comunicació, col·laboradors.

Eduardo Sala/Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here