La Muntanyeta d’Alberic pateix un nou intent d’incendi

1
404

La Muntanyeta d’Alberic, va patir, durant la vesprada d’ahir, un nou intent de foc, en la part alta del “polvorí”, en una zona espesa de matolls.

Diversos factors s’han aliat amb ella, perquè en estos moments no estiguérem parlant de la pèrdua total, d’este Paratge Natural, ja que el foc l’han fet en una zona on arriba el vent de ponent, i està prou atapeïda d’arbres i matolls.

 .- Primer, ha sigut, que a ixa hora, no feia vent de ponent.

.- Segon, El CE Alberic, estava jugant un partit de futbol, i entre els espectadors, estaven, Bernat Hervás, regidor, i Javier Hernández, Cap de la Policia Local, ha donat l’alarma al retén de la Policia Local, que ha mobilitzat dos patrulles a la zona, i alertat al parc de bombers d’Alzira.

 El mateix cap de la Policia Local, que s’ha traslladat d’inmediat al lloc de l’incendi, ajudat d’altes agents, amb extintors, han pogut apagar l’incendi.

Quan han arribat els bombers, sols han tingut que refredar la zona cremada.

 Al lloc dels fets, ha acodit l’alcalde Antonio Carratalà, indignat pel que estava passant-li a la Muntanyeta, i que la figura del mont-anyer cobra cada vegada mes força.

 També estava Bernat Hervás, i Javier Hernández, que m’ha acompanyat al lloc de l’incendi.

Esta setmana, després de que l’alcalde editara un bàndol, denunciant el incivisme,  afegiria mes, actes delictius, amb la trencada dels cristalls i bombetes de les faroles, es montà un operatiu de la Policia Local, que va donar fruit, i detingueren  a diversos joves del poble, en edats compreses entre 17/20 anys, en el moment de estar trencant-les, tirant pedres i altres objectes a les faroles.

 Este es el tercer intent d’incendi que pateix el paratge, enguany, en el cas de l’any arribaren fins a cinc els intents.

Eduardo Sala/Riberaexpress               

1 Comentario

  1. No hi ha dret que hi haja algú capaç de realitzar un acte tant desaprensiu per al nostre poble. La muntanyeta és un tresor que tenim i que hem de cuidar entre tots.
    Felicite l’actuació del Regidor Bernat Hervás, la del cap de Policia i la de l’alcalde.
    A vore si entre tots podem erradicar estos desagradables comportaments.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here