La JLF d’Alzira programa una Nit de Foc que abastarà tota la ciutat i una despertà conjunta

0
507

Maria Esplugues i Vicent Muñoz ahir

La Junta Local Fallera d’Alzira s’ha empenyat en que ningú oblide el 125 aniversari de la plantà de la primera falla i per això ha programat dos actes que segons el president, Vicent Muñoz, «no s’han vist mai en la nostra ciutat».

Així el diumenge dia 16 començarà amb una multitudinària despertà en la que podran participar totes les comissions on es llanáran més de 10.000 coets i culminarà amb una espectacular Nit de Foc que es podrà contemplar des de qualsevol punt d’Alzira donat que hi hauran «set punts diferents des d’on es dispararà el castell». Segons Muñoz es dispararà «una palmera per cada falla» a més de la corresponent a la JLF per acabar la nit enllumenant tota la ciutat amb focs d’artifici, «en una explosió final».

Tot i la crisi la JLF invertirà en estes falles més que centenàries un total de 260.000 euros dels que 145.000 procedixen de l’Ajuntament d’Alzira i la resta d’empreses i col.laboradors de la festa.

La repercusió econòmica a la capital de la Ribera a causa de les falles s’estima en «més d’un milió d’euros» assegura Muñoz a Riberaexpress, encara que el cens ha perdut 450 falleres en el darrer any i apenes supera supera els 5.500, la xifra més baixa d’este segle.

La Crida el millor dia del reinat

«Totes les falleres majors d’Alzira amb les que he parlat em diuen que la Crida és espectacular, el millor dia del reinat» així s’esplicava la FM d’enguany a este diari digital, la FM d’enguany Maria Esplugues poques hores abans de dirigir-se a la ciutat des del balcó consistorial.

«A partir de hui comença la nostra festa», així encetarà Maria la Crida del 125 aniversari que tindrà lloc a partir de les 8 d’esta vesprada. Una FM que confessa les seues sensacions prèvies, «tota la plaça plena té que ser impressionant, és un dia per a recordar sempre perquè mai més el tornaré a viure».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here