Esportistes de diversos clubs planten 60 arbres en el circuit de cross de Tulell

0
405

Prop d’un centenar d’esportistes de diversos clubs com el Rugby Club Alzira, la UD Alzira, el Ciutat d’Alzira i els clubs d’atletisme locals han plantat, este matí, al voltant de 60 arbres al llarg del circuit de cross de la Ciutat Esportiva Jordi Martínez Aspar.

Es tracta de la primera fase d’una cita mediambiental a la

Plantació del primer arbre este matí

que ha acodit el regidor d’Esports, José Andrés Hernández quie ha explicat als joves esportistes les característiques dels arbres que anaven a plantar majoritàriament llidoners, carrasques, pins pinyoners, tamarindos i xops.

Hernández ha explicat a Riberaexpress «la importància de vincular als esportistes locals amb iniciatives mediambientals com aquesta».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here