Els músics elegixen Carlos Garcés nou director de la Simfònica Santa Cecília de Cullera

0
261
Carlos Garcés

Els Músics de la Banda i Orquestra Simfònica de la SMI Santa Cecília Cullera, van escollir ahir, en el procés d’elecció del nou Director titular de les dues agrupacions el sorià Carlos Garcés Fuentesalz. Garcés cobrirà la vacant de direcció a falta de tancar les condicions laborals, amb la comissió artística. L’Auditori de la Societat va acollir prop d’un centenar de músics que van participar en l’elecció del nou director, així com alguns que per motius professionals es troben fora i van fer arribar el seu vot. La votació va ser secreta i individual i el recompte de vots, en total 102, es va dur a terme públicament en finalitzar el temps d’elecció del candidat.

Els músics convocats a aquest procés van haver d’escollir un dels sis directors convidats que han dirigit prèviament la Banda aquests últims mesos, durant el Cicle de Concerts d’Hivern de l’Ajuntament de Cullera.

En aquests peculiars comicis es disputaven la plaça vacant els següents directors, Pablo Marqués, Carlos Garcés, Francisco Valero, Rafael Pasqual, Sergi Pastor, i José Sanchis, aconseguint un major nombre de vots Carlos Garcés, natural de Sòria i actual Director Titular de les Orquestres la “Lira Numantina” i “Ciudad de Palència” La Junta Directiva de la SMI Santa Cecília Cullera, ha treballat per tal que el músics hagen pogut participar i elegir democràticament el seu futur director.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here