Més de 2.000 fallers participen este dissabte en la Cavalcada del Ninot de Carcaixent

0
457

Carcaixent celebra demà la Cabalgata del Ninot, més de dos mil fallers eixiran als carrers per a celebrar un dels actes més emblemàtics de la festa de les falles d’esta localitat. L’acte començarà a les 18:00 hores.

Enguany per a evitar que la desfilada es faça massa llarga la Junta Local en col·laboració amb el M.I. Ajuntament de Carcaixent ha instal·lat un escenari en l’Avinguda Vidal Canet on les 13 comissions podran realitzar les seues actuacions. En l’escenari estarà el jurat que valorarà: Millor carrossa, Animació de carrer, Millor figura, Millor figura infantil, Millor comparsa, Millor comparsa infantil, Millor critica, Millor critica infantil.

Com a novetat enguany s’uneix una comissió més la Falla del Centre Integral de Majors que participaran per primera vegada en la desfilada amb la seua carrossa.
El lliurament de premis es realitzarà a les 23:00 hores en el Passeig després hi haurà Discomòbil

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here