Les tres falleres majors d’Almussafes faran la Crida este diumenge

0
352
Les protagonistes de la última crida

Tot està preparat en la localitat d’Almussafes per a donar la benvinguda de forma oficial a les Falles del 2014. L’acte inaugural de les mateixes se celebrarà diumenge que ve dia 2 amb la crida fallera que protagonitzaran les tres falleres majors de la població. La Junta Local Fallera ha decidit que esta quarta crida de la història del municipi trasllade el seu escenari habitual,es del balcó del Centre Cultural, a un nou emplaçament, el parc Central, on es congregaran centenars de fallers i falleres de les tres comissions per a victorejar les seues falleres majors.

Un cercavila festiva per les principals vies del nucli urbà servirà de punt de partida per a la celebració de l’acte públic que marcarà l’obertura oficial de les Falles 2014 a Almussafes. A les 12 hores de diumenge que ve dia 2, la Falla Mig Camí, La Torre i la Primitiva es donaran cita en el parc Central per a iniciar la cercavila conjunta que finalitzarà de nou enfront de la Casa Consistorial, on cap a les 13 hores donarà començament la crida fallera. La regidora de Festes, Esperanza Carbonell, protagonitzarà l’obertura de la cerimònia oficial fallera, organitzada per la Junta Local.

A continuació, Mª José Pérez, fallera major de la comissió Mig Camí, iniciarà el torn d’intervencions del primer acte oficial de les festes josepetes de l’any 2014. María Esteve, reina fallera de La Torre, i Lourdes Moreno, de la Primitiva, es dirigiran en segon i tercer lloc a tots els presents, invitant-los a sumar-se a la festa.

Com en les anteriors edicions, els discursos de la crida es clausuraran amb l’Himne de València, cançó que entonarà el món faller al complet i, molt especialment, els protagonistes que presidiran la celebració, entre els que també es trobaran les falleres majors infantils i els sis presidents de les tres comissions del municipi.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here