Amnistia Internacional La Ribera obri hui una seu a Alzira

0
369

Un grup de persones associades a Amnistia Internacional, ens hem proposat potenciar l’activisme per la defensa dels Drets Humans des de la comarca de La Ribera, on hi ha ja més de 300 socis i sòcies.

Començàrem per crear un grup d’Amnistia Internacionala La Ribera i ens vam proposar obrir una seu a la comarca, concretament a Alzira. L’’objectiu d’aquesta comunicació és convidar a vosté a la inauguració i obertura de la nova seu d’Amnistia InternacionaI-La Ribera”, al carrer Doctor Ferran, 45 d’Alzira.

Volem comptar amb la seua presència i, alhora que gaudim de la seua companyia i brindem pels Drets Humans, poder parlar i comentar les diferents propostes i aportacions que puga fer per donar-li a la nostra solidaritat una major dimensió internacional, en un moment i en un món tan interrelacionat on, tant en les causes com en els efectes de la majoria de les decisions econòmiques, socials i polítiques, quasi sempre ixen perdent les persones i els seus drets.

L’acte d’inauguració de la seu tindrà lloc hui dijous 27 de febrer de 2014, a les 7 de la vesprada. A aquest acte acudirá una defensora dels drets humans per donar el seu testimoni.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here