Toni Gaspar (PSPV) nota «l’olor a canvi» a Alzira davant l’ausència dels quatre regidors

1
427
Gaspar anit a Alzira

L’encontre es va celebrar a la Casa de la Cultura

L’aspirant a candidat per encapçalar el PSPV davant les pròximes eleccions autonòmiques, Toni Gaspar manifestà ahir a Alzira que està «notant l’olor a canvi» en els contactes que manté durant el seu recorregut per al procés de primàries que culminarà el pròxim 9 de març. Un canvi al que sembla no contribuirà el PSOE d’Alzira que va deixar Gaspar tot sol davant les ausències de l’executiva local i dels quatre regidors socialistes.

Oportunitat històrica

L’alcalde de Faura i diputat provincial, davant el mig centenar de socialistes que acodiren a la Casa de la Cultura es mostrà, també optimista, davant la possibilitat d’abastar la Generalitat, «tenim l’oportunitat històrica» i afegí «el que importa no és guanyar les primàries sinò arribar a la Generalitat i començar a canviar les coses». Preguntat pels assistents qué faria si perd les primàries contestà amb contundència, «em ficaré a la disposició del partit, hi haurà que treballar tots junts».

El contrincant de Ximo Puig va tocar els temes més importants com la reversió de l’Hospital de la Ribera a la xarxa sanitària pública, «la reversió és difícil i complicada, però hem de ser valents i aprofitar la lletra menuda del contracte». Va lamentar que «alguns facen negoci amb la sanitat» i explicà que «no coneix» cap hospital privat on es faça investigació com ocurrix en els públics.

Interpretació de les urnes

També va ser interpelat perquè la Generalitat puga estar governada per un tripartit i en este aspecte declarà, «ara toca lluitar per a guanyar amb el nostre programa, vullc que guanye el meu partit i després que parle la gent a les urnes ja farem la interpretació que calga».

L’economia i la crisi també va estar present durant el contacte de Gaspar amb la militància d’Alzira i de la comarca, en este aspecte va ser molt crític amb el PP, «no s’ha apostat per la innovació, al contrari es tanquen els centres d’investigació, les idees emigren a l’estranger i les patents i els coneiximents es queden allí». Considera que la Agricultura conta amb un gran potencial, una agricultura que en la seua opinió «ha d’estar lligada al medi ambient» així com a la innovació i al desenvolupament d’eines «per millorar el medi ambient». I lamentá que l’actuació de les administracions davant la crisi econòmica, «estiga enviant els nostres estudiants a l’estranger».

1 Comentario

  1. Tot està molt bé. Pero, Ximo Puig no proposa el mateix ?.
    Les primaries només serveixen per a dividir el Partit. Ahi està sino, una de les qüestions destacades en la informació: NO ESTAVA L’EXECUTIVA LOCAL NI ELS REGIDORS.
    Ni les de terra companys, ni les de terra.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here