El Mercat es volca amb la seua fallera major Mari Carmen Cano

0
465
Mari Carmen Cano molt emocionada

La fallera major i el president del Mercat

Mari Carmen Cano, tota una institució en el món faller local, ha sigut exaltada esta nit com a fallera major de la comissió El Mercat especialment per la seua amiga Luisa Castells que li ha dedicat un bon grapat de piropos. «Molt bona persona, té un bon cor, és simpàtica, divertida, treballadora, sensible i sempre lluix un somriure» han format part de l’ample repertori.

Mentre tant el mocador de Mari Carmen es quedava menut per secar tanta llagrimeta derramada, davall l’atenta mirada del nou president, Quico Cano.

Durant la presentació a la que ha acodit la fallera major d’Alzira, Maria Esplugues i el president de la JLF,Vicent Muñoz,  s’ha destacat al faller Juan Ortega a qui li han concedit enguany la flama d’or amb murta i brillants.

El regidor d’Esports, José Andrés Hernández, va tancar la nit més màgica de la nova fallera major d’El Mercat, Mari Carmen Cano.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here