Crida i XXVIII Concurs de Paelles este cap de setmana a Carcaixent

1
381
Concurs del 2013

Carcaixent arranca este cap de setmana les Falles 2014 amb la tradicional Crida, serà . demà a les 19.00 hores de la vesprada quan la Fallera Major de Carcaixent Carla Gisbert acompanyada de l’Alcaldessa de Carcaixent, Lola Botella, cridaran a tots els fallers de Carcaixent a viure les Falles des del Palau de la Marquesa de Carcaixent. Enguany i com a novetat, en este mateix acte es lliuraran els premis als Ninots Indultats 2014.

Acte seguit es comunicarà el Fallo del jurat dels Ninots indultats 2014, i a continuació, tots els assistents es dirigiran cap al Centre Comercial Ribera del Xúquer on tindrà lloc la INAUGURACIÓ DE L’EXPOSICIÓ DEL NINOT per les Falleres Majors de Carcaixent, la Sra. Alcaldessa de la ciutat i el gerent del C. C. Ribera del Xúquer. A continuació tots en cercavila assistirem al SOPAR de la Crida al Magatzem de Ribera

Diumenge se celebrarà el XXVIII CONCURS DE PAELLES “RICARD” FALLES 2014, al parc Navarro Daràs.

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here