EU acusa l’alcalde d’Algemesí «d’assegurar-se» el sou més alt de la comarca

0
422

Al proper plenari del mes de febrer el Partit Popular portarà una proposta en la que ignorant les recomanacions del seu propi partit en la nova llei de racionalització del poder local, l’alcalde d’Algemesí continuarà cobrant un salari de 60.761 euros, per damunt dels 55.000 recomanats. Aquest salari és un dels més elevats del nostre país i per suposat de la comarca, inclòs més elevat que el que cobra l’alcaldessa d’Alzira, una ciutat amb prop de 45.000 persones.

Pere Blanco considera ‘vergonyós l’actuació de l’alcalde, més interessat en tindre un sou elevat que en els problemes de la ciutadania. Mentre presumeixen de que van a recaptar en taxes prop de 25.000 euros de les persones que s’han presentat a la borsa de treball, persones que en aquest temps estan necessitades de tindre uns mesos de treball, mentre que al nostre poble mantenim taxes d’atur elevades, amb més de 3.000 aturats. Sembla que hui la principal preocupació del nostre alcalde i el seu equip siga que ell puga continuar cobrant una quantitat immoral fins juny del 2015’.
Pere Blanco, ha comentat també que ‘el dia del plenari l’alcalde i els seu regidors que votaran a favor deurien sentir-se avergonyits, com de segur que es trobaran molts dels nostres veïns i veïnes que a les darreres eleccions van optar per votar-lo i que a hores d’ara es trobaran amb fets com aquest amb ràbia i indignació’.
Esquerra Unida considera indefendible un sou més enllà dels 45.000 o 50.000 euros per un alcalde d’una ciutat com la nostra. La elevada despesa de 195.000 euros a l’any en salaris d’alliberats del partit popular no és apostar per l’austeritat a que la dreta condemna a milers de treballadors i treballadores, i a milers de ciutadans que s’han quedat sense feina i sense possibilitat d’incorporar-se a un treball digne i de qualitat. Cal recordar que entre altres conseqüències la llei de racionalització afectarà negativament les competències municipals de serveis i assistència social, quan els ajuntaments representem el primer nivell on es dirigeixen les persones més vulnerables socialment.

L’alcalde amb Fabra

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here