Units per València rebutja la pujada de cotitzacions per als autònoms

2
460

Seguir esprement als qui sustenten a dia de hui l’economia del nostre país. Açò és el que el grup municipal d’Units per València-Demòcrates Valencians (UxV-DV) de Carcaixent considera que el Govern central d’Espanya està fent després d’haver aprovat el desembre passat una pujada de més del 22% en la base de cotització a la Seguretat Social per als autònoms societaris i per als què tinguen en plantilla a deu o més treballadors. És per açò que, per a evidenciar el seu rebuig a esta iniciativa del Govern espanyol, en la pròxima sessió plenària UxV-DV presentarà una moció de denúncia i rebuig en la qual s’exigirà a l’Executiu de Mariano Rajoy que es retiren les mesures aprovades i que afecten a l’augment de les cotitzacions.

Segons la portaveu municipal d’Units per València-Demòcrates Valencians, Ana Calatayud, esta pujada “que és propera als 60 euros mensuals, un 22%” ha creat “la indignació i sorpresa entre els autònoms i les Pimes” doncs “són un atac d’amagat, i només demostren l’afany recaptador per part del Govern central i estan absolutament en contra de les estratègies per al foment de l’ocupació i la recuperació econòmica”. Per a Calatayud, “este decret, imposat sense consulta prèvia ni informació als col·lectius afectats, suposa una agressió contra els autònoms i els xicotets empresaris”, col·lectius que “són els que sustenten el teixit productiu de la Comunitat Valenciana”.

UxV-DV considera que “estes mesures agreugen encara més la viabilitat de molts negocis” doncs esta nova pujada ha de sumar-se a “la dels impostos municipals, l’electricitat, l’aigua i una infinitat de pagaments que van ofegant a les menudes empreses”. Des de la formació política valenciana es reclama “una aposta ferma i decidida per les polítiques d’impuls empresarial, amb especial atenció als autònoms”. L’executiu del Partit Popular va aprovar esta pujada de la base de cotització dels autònoms en un Decret Llei el passat 20 de desembre; no obstant açò, les festes nadalenques van propiciar que esta notícia no es propagara fins que els autònoms han vist amb estupor com este gener pujava el rebut que havien de pagar a la Seguretat Social.

2 Comentarios

 1. Es el colmo, que encima de lo mal que está todo suban a los autónomos todavía más la cotización.
  Es el colmo.
  En Alemania, según un programa de la sexta (Jordi Évole), cotizan los autónomos la mitad que aquí en España y cobran bastante más al llegar a la jubilación.
  Peor no lo pueden estar haciendo estos gobernantes.
  Pero que los valencianos no se quejen todos, es también malo.
  Tenemos que enseñarnos a defender nuestros intereses.
  Bien por Ana.

 2. Un día pensé que era imposible que pudiera existir un gobierno peor que el socialista (con su Zapatero al frente ) pero estos del PP van a batir ese record.
  Vamos a pensar a quién estos del PP están intentando salvar :
  – ¿A los trabajadores con su reforma laboral que los mandan al paro ?
  NOOOOOOOOOOOOOOO
  – ¿ A los pequeños y medianos empresarios , con subidas en costes de la
  Seguridad Social , con subidas en las cotizaciones de autónomos , con
  subidas en los precios de la energía , con eliminar el aplazamiento de
  impuestos …………. etc ? NOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
  – ¿ Al ciudadano con incremento salvaje de impuestos y tasas , con incre-
  mento de precios en bienes básicos ? NOOOOOOOOOOOO

  ¿ Y entonces a quién cojones apoyan estos ?
  1- Clase política y mamamandurrios allegados
  2- Grandes empresas que dan donativos a la clase política
  3- Cajas de ahorros que han financiado a la clase política
  En resumen que estos se han montado el chanchullo de ayudarse a ellos mismos , más aún en tiempo de crisis.
  O la sociedad se quita de encima a estos parásitos o la nos van a convertir en una sociedad subdesarrollada , donde no existirá la clase media ( que no es lo mismo que la clase mediocre por la que ha sido absorbida la política ) , donde si existirá una mayoría de gente que sólo va poder aspirar a la subsistencia y una clase dominante en la que se concentrará la riqueza y el poder ( y la justicia , por supuesto ).
  Otro ¡¡¡ BIEN POR ANA !!!! ¡¡¡ Ánimo !!

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here