Tres arquers del club d’Almussafes participaren en el Campionat d’Espanya de Sala

0
318

Raúl Miralles, Ferrán Rodrigo i María Gómez, tots ells integrants del club de Tir amb Arc d’Almussafes van participar el passat cap de setmana en el Campionat d’Espanya de Tir amb Arc en la modalitat de sala per a cadets i menors de 14 anys.

Encara que cap dels tres esportistes, entrenats per la campiona Nerea López, van aconseguir arribar a la final, tots ells van demostrar el seu potencial, superant la primera ronda classificatòria en la categoria de menors de 14 anys, celebrada durant la primera jornada de competició, el mateix dissabte dia 15, i inclús l’arquera María Gómez va fer rècord personal.

Tant María com Ferrán Rodrigo van superar les primeres eliminatòries, quedant-se Raúl Miralles eliminat per un estret marge de puntuació.

Ja en la segona ronda, Ferrán va perdre contra el que finalment es proclamaria finalista, i María, en la que era la seua primera participació en una competició d’àmbit nacional, va caure contra el seu contrincant de Navarra.

A pesar de no haver obtingut cap medalla en la prova, des del club es mostren satisfets amb la participació dels tres jóvens arquers de l’escola en un esdeveniment esportiu d’este nivell i qualitat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here