Formació Professional Dual, Grefusa i la Nova Economia este dijous en la Setmana Econòmica

0
531
Manuel Garcia-Portillo

Ignacio Andrés

El director del CEEDCV, Vicente Pa

Agustí Gregori davant la factoria Grefusa d’Alzira

scual i el del Centre Integrat Públic de Formació Professiona Luis Suñer, d’Alzira, Marcos Giménez obriran este dijous la quarta jornada de la VI Setmana de l’Economia que tractarà sobre les Modalitats alternatives de Formació Professional A Distància i Dual.

Les seues intervencions començaran a les 11,30 hores del matí a la Casa de la Cultura d’Alzira.

La sessió de vesprada arrancarà a les 19 hores amb el tema; «Claus de l’èxit en la nova economia», en el que intervindrà el president d’AECOP Llevant, César Piqueras, que estarà moderada pel president de la CEV, Salvador Navarro.

L’empresari d’Alzira, Agustí Gregori, tancarà esta quarta jornada parlant de «Grefusa, una empresa innovadora».

Tercera jornada

En la tercera jornada han intervingut el director de l’Oficina de Comerç i Territori -PATECO-, Agustin Rovira, sobre els centres comercials urbans, a més de l’empresari valencià fundador de Tecnidex, Manuel Garcia-Portillo i l’enginyer industrial, Ignacio Andrés qui ha explicat com millorar la productivitat i el seu impacte en el compte de resultats.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here