El Nou Bàsquet Alzira perd davant l’Escolapias (52-61)

0
191

Després la millora experimentada en el últims partits la derrota patida este dissabte pel N.B. ALZIRA davant el C.B. Escolapias-Petraher, suposa un seriós contratemps en les aspiracions de l’equip per mantindre la categoría Autonòmica.

El primer quart del partit entre estos dos equips inmersos en la lluita per la permanencia va acabar amb empat a 13, igualtat que es mantindria fins als últims minuts de l’encontre. En el segon quart el N.B. ALZIRA va oferir la seua millor versió. La pressió en tota la pista i la bona defensa es traduiren en un avantatge de 7 punts (27-20) que va ser retallada per Escolapias a tan sols un punt abans de retirar-se als vestidors.

Els alzirenys continuaren per davant durant cuasi tot el tercer quart amb diferències sempre al voltant dels 5 punts però quan semblava que podien trencar definitivament el partit i evitar un final ajustat a cara o creu, es va vore completament ofuscat en atac. La falta d’anotació en els tres últims minuts va ser aprofitada pel rival per acabar posant-se per davant a la fi d’este quart (37-38).

Amb tot per decidir exiren a pista el dos equips per afrontar els deu minuts finals, els de la veritat, però malhauradament els problemas en l’anotació del N.B. ALZIRA es van agreujar amb l’eliminació per personals de dos jugadors importants com Pau Ros i Vicent Sales, mentre que Escolapias trobava en el tir exterior del seu capità Campi el arma per trencar la defensa alzirenya i acabar imposant-se 52-61.

El proper dissabte nova final per als d’Alberto Lahoz en Requena contra altre dels equips implicats en la lluita per evitar el descens.

Molt diferent va ser el resultat de l’equip de Primera Zonal N.B. ALZIRA-TALLERES MESTRE ALBERIC que obtenía una brillant victoria 58-47 contra el segon classificat Fundació Eco-Raee’s Basquet Silla que fins al dissabte tan sols havia perdut un partit.

Per altra banda el Junior Base Sportleader N.B. ALZIRA queia 76-88 davant el gran poderío físic del líder Parc Natural Serra Gelada d’Alfaç del Pi.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here