Destacades actuacions dels atletes de La Ribera a València i l’Alcúdia

0
292
Cap de setmana intensísim per als atletes del C.A. La Ribera, competint el dissabte en el Campionat Provincial de Pista Coberta a València i el diumenge en el Cross d’Alcúdia.

Començaren els cadets al Velódrom Luis Puig de València on destaquem els campionats provincials aconseguits per Josep García i Estela Roselló en la prova de 3000 m., fent una gran carrera i no donant treva als seus rivals, també es proclamà campió Alex Benavent fent una espectacular prova en el bot de llargada, on aconseguí la victòria amb un bot impressionant de 5,60 m, quedant-se a poquet de la mínima per al campionat d’Espanya.

Aconseguiren la medalla d’argent David Castillo, amb una gran competició en bot de perxa, polvoritzant la seua millor marca personal amb un esplèndid bot de 2’50.

També Marc Domenech va ser argent en 600m. en una bona carrera, amb l’inconvenient que l’atleta que guanyà la prova va competir en l’altra serie i per tant no va tindre opció de lluitar cos a cos amb ell.

La botedora d’Algemesí Laura Medina també aconseguí la medalla d’argent en bot d’alçada, competint amb la primera classificada fins l’últim bot.

Destaquem també les medalles de bronze de Said Gritta en la carrera de 3000 m. i de Lucia Botija en 1000m. , aconseguint esta última la seua millor marca personal de la temporada.

Cal destacar els quarts llocs de Josep Sanchís i Lorena Giménez en 1000m. , superant esta última una dura setmana de grip.

I el diumenge, la marea taronja es desplaçà fins a l’Alcúdia on es celebrà l’ultim cross de la temporada de camp a través, on també aconseguires els nostres atletes un sac de trofeus.
Començàrem el matí amb la tercera posició d’Irene Gómez en la categoria Open, que ja l’agarrat gustet al pòdium i no vol baixar-se del caixó.
En Cadets els taronges dominaren per complet amb la gran victòria de Marc Domenech i la segona posició de Josep García  en xics i las segona posició de Lucía Botija i la tercera per a Estela Roselló, que demostraren tindre suficient gasolina després de l’esforç del dia d’ahir en el provincial.
A continuació va ser el torn dels infantils, amb la segona posició d’Àlex Morante, que suma i segueix, lluitador fins el final.
Els següents en entrar en escena van ser els alevins, on també ferem doblet amb la nova victòria de l’incontestable Kevin Ayen i una treballadísima tercera posició de Marc García esprintat fins l’últim metre amb els rivals.
Finalment els mes xicotets també ens deixàrem medalles, van ser els Benjamins Gemma Cucarella i Borja Martínez, que aconseguiren la tercera posició donant tot el que tenien dins fins el final.
També destaquem a tots els xiquets i xiquetes que han corregut en totes les categories i que cross darrere cross han inundat de taronja les proves de camp a través durant tota la temporada en les tres províncies valencianes, sempre ben acompanyats pels pares que aprofitant la situació estan fent-se experts en organitzar menjars campestres i àgapes col·lectius.
Una vegada finalitzada la temporada de cross, queda ja poquet de temporada de pista coberta amb els autonòmics i els campionats d’espanya de camp a través on en el terreny individual i col·lectiu tenim representació riberenca.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here