Villalba:»En un parell de mesos tindrem bones notícies sobre l’enllaç amb l’AP-7 d’Alzira»

0
314
Villalba ahir durant el discurs inaugural

El president de l’Associació Empresarial Alzira (AEA), José Villaba, ha avançat a Riberaexpress que «en mes i mig ó dos mesos tindrem bones notícies sobre l’enllaç amb l’Ap-7 que volem per Alzira».

Villalba diu que els contactes amb Foment han continuat i és mostra prou optimista sobre la resolució final; «estem sent molt pessats en esta reivindicació i ja hi han alguens coses», tot i que no ha volgut concretar més els avanços produïts».

Els dirigents de l’AEA venen reclamant, en els darrers anys al govern central unc enllaç amb l’autopista l’AP-7 en la carretera d’Albalat per millorar les conexions dels polígons industrials d’Alzira amb les carreteres més importants que creuen la Comunitat Valenciana.

Suport de la CEV

El passat mes de desembre elpresident de la Confederació Empresarial Valenciana (CEV), Salvador Navarro,es va comprometre amb Villalba i la directiva de l’AEA, a donar suport a la conexió de la capital de la Ribera amb l’AP-7 a l’alçada de la carretera d’Albalat (CV-505).

Esta conexió i la baixada d’impostos «són imprescindibles» per millorar la situació econòmica actual, reiterava Villalba a este mitjà després la inauguració, ahir, de la VI Setmana de l’Economia.

Sobre una possible eixida de la crisis d’Alzira i la Ribera, el màxim dirigent empresarial declarà «estem igual que l’any passat però hi han indicadors que ens diuen que hi han bones perspectives». Tot i això ha lamentat que «els bancs continuen tancats a la concessió de crèdits».

Villalba ha afegit «els directors dels bancs diuen que estan bojos per deixar diners però les condicions que demanen són impossibles».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here