Jaime i Paula la parella de fallers més jove del 125 aniversari

4
458
Eva i Jaime orgullosos dels seus bessons

Jaime i Paula Rossell Iranzo són dos bessons d’Alzira que naisqueren el passat 13 de desembre, pràcticament amb el tratge de faller-a davall el braç. Els seus pares, Jaime i Eva els censaren a la falla del seu barri, Albuixarres-Camí Fondo, a la mateixa hora que feien la incscripció en el registre civil.

Detall de la comissió

La comissió va tindre el detall de regalar-los la quota d’enguany i la indumentària que lluiren el passat diumenge durant la presentació celebrada al Casal Fester.

Jaime al braç de són pare i Paula al de la fallera, Elena Amat, pujaren a l’escenari com uns fallerets més inconscients de l’expectació que alçaren a la sala. Però, una vegada a l’escenari foren conscients que havia que comportar-se, això si cadascun a la seua manera; mentre el menut es va passar la presentació i l’exaltació de la fallera major infantil, dormint com un bendit, la seua germaneta no és va perdre cap detall de la cerimònia, per a poderli-la contar un dia d’estos.

Un biberó com a recompensa

El pare de les criatures, faller reconegut a la comissió per les seues iniciatives solidàries assegura que s’ho passaren «genial». Al final de la presentació consentiren anar en braços d’uns i d’altres sense rexistar fins que arribaren als de la mare, Eva. El seu menú particular, un  biberó a cadascú, va servir per rematar la jornada de la parella de fallers més menuts de l’Alzira fallera del 125 aniversari.

Riberaexpress

4 Comentarios

  1. Ha sigut un plaer dedicar-los unes ratlletes a eixos fallerets tan graciosos que ja saven comportar-se. Que tú i Eva els disfruteu durant moltes falles.

  2. Si eixos xiquets han tret la sang fallera del pare de segur que tenim per molts anys falla. Enhorabona.

  3. Oleee!!! i quin record mes bonic vas a tindre per sempre Jaime. La veritat es que t´ho mereixes. Els nanos un 10 en comportament (be!!! han eixit fallers) i el pare un 11 en orgull. M´alegre de veres.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here