Els infantils del club de Tenis Alginet pujen a la segona divisió

0
309

 

A principi d’any va començar la lliga federació valenciana de tenis, una competició federada on han participat 25 clubs de tercera divisió i on el Club de Tenis d’Alginet va quedar primer en la fase provincial. Gràcies a aquest esforç van passar a l’autonòmica on dissabte van disputar la final amb el Club de Tenis El Collao. Al final de la confrontació  van quedar en segona posició, fet que els permet poder ascendir a segona divisió.

Els esportistes del club que han participat en aquest lliga han estat Manuel Fargueta, Dídac Cerdà, Edgar Ramírez i Pablo Roig. El director tècnic del club, Salva Ramón afirmava que “ és molt important ja que és la primera vegada que apleguem a la final i el treball dels xiquets s’ha notat. Per al club pujar a segona divisió la categoria infantil és molt important ja que és un club jove i els alumnes no havien estat mai en aquesta categoria”.

Sònia Bosch

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here