La Primitiva d’Almussafes exalta les seues falleres majors Lourdes Moreno i Mª José Martí

0
268

La comissió fallera la Primitiva d’Almussafes va celebrar, el passat cap de setmana, els actes públics de presentació oficial de les seues màximes representants per a les Falles d’enguany 2014. Lourdes Moreno Blay i Mª José Martí González van disfrutar de les seues respectives exaltacions, abrigades en tot moment per les seues respectives comissions.

La sala d’actes del Centre Cultural va ser de nou l’escenari per a la celebració sengles actes d’exaltació, en els que van aflorar les màximes emocions de les dos protagonistes de la Primitiva. Tal com establix la tradició, tant el president de l’entitat, Ignacio Benavent López, com el president infantil del present exercici faller, Josep Jaqués Magraner, van abrigar les falleres majors en els seus dies grans, preludi de l’extensa programació que enguany dotarà de contingut les Festes Josefinas.

Concloses les dos presentacions falleres, celebrades durant la vetlada de dissabte passat dia 15 i la vesprada del diumenge 16, la comissió va oferir espectacles que van fer les delícies del públic assistent. En concret, els adults van apostar per l’escenificació del conegut sainet valencià “Quelo Xufeta” i els infantils es van divertir amb el musical en voga de Violeta.

Com en les anteriors edicions, l’alcalde, Albert Girona, va ser l’encarregat d’imposar els Bunyols d’or als fallers amb major tradició en la Primitiva, una entitat fundat l’any 1973.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here