La tradició del contacontes tots els mesos a la Biblioteca de Carcaixent

0
402

Tots els mesos en la Biblioteca de Carcaixent, es realitza un Taller de Contacontes, realitzat per Almudena Francès, natural d’Ontinyent.

 L’últim que es a fer la setmana passada, va omplir la Sala Infantil de menuts , que no sols gaudiren dels contes que Almudena anava desgranant a l’estil que antigament es feia en les llars dels pobles, sinó, que interactuava amb ells.

Contes tradicionals, senzills i amens, que feia les delícies dels pares també, com la caputxeta i el llop, el llop vell i la gallina, el de les cabretes, etc., amb una part molt positiva, que els menuts al finalitzar el taller, anaven a recollir contes de la biblioteca, ja que formen part d’ella com a socis.

 Almudena,  explicava al finalitzar a Riberaexpress, ” és una forma de que els xiquets  vajen aficionant-se a la lectura dels llibres, començant pels contes, i que nos es perda una tradició tan nostra, com és contar contes als xiquets, per part dels pares, que abans heu feien els iaios,  però també entre ells”.

“Cada vegada mes, se van integrant no sols menuts, sinó també de edats superiors, inclòs en adults, que son tallers molt graciosos, perquè d’alguna manera, tornen al passat, es a dir, quan ells estaven en el lloc dels seus fills.

Eduardo Sala/Riberaexpress

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here