Els socialistes d’Alzira expliquen al carrer el procés de primàries obertes

0
349

La secretaria general del PSOE a Alzira, Isabel Aguilar, junt a membres de l’agrupació han eixit este matí al carrer per tal de donar informació als ciutadans de les eleccions primàries obertes per a l’elecció de la candidatura socialista a la Generalitat Valenciana. El primer lloc escollit pels socialistes, per estar amb contacte amb el alzireyns, ha sigut a les portes del Centre d’Especialitats del carrer Hort dels Frares. Demà dissabte, a partir de les dotze del migdia, de nou una delegació de socialistes difondran esta campanya, en esta ocasió, per la zona del Parc Pere Crespí.
«El PSOE és el primer partit d’Espanya en obrir l’elecció del candidat a la Generalitat a tots els ciutadans» ha remarcat, Isabel Aguilar, d’ací la importància de transmetre al alzirenys este fet fins ara inusual.
Els ciutadans progressistes de la nostra Comunitat demanden eleccions anticipades per a poder acabar amb la situació que estem patint, 30% de desocupació, 30% de deute i 30% d’exclusió social, i que no és més que la suma de prop de vint anys de govern del PP a València.
«Ha aplegat l’hora de donar un gir de cent noranta graus, i per a començar a canviar les coses tu eres una part essencial» així de contundent s’ha expressat la líder socialista, qui convida al alzirenys a fer història, participant en el primer procés de primàries obert a tota la ciutadania, per tal d’escollir al candidat socialista a presidir la Generalitat. Els interessats en participar en el procés de primàries només tenen que inscriure’s per tal de poder confeccionar un cens, els inscrits són els que podran exercir el dret a vot el 9 de març, a la seu del partit socialista a Alzira, entre les 10 del matí i les 8 de la vesprada.
Amb pluralitat, amb transparència, comptant amb el vot de tots aquells majors de 16 anys, i residents a Alzira, que vullguen passar a ser part del nostre futur. «

Isabel Aguilar

És la possibilitat d’expressar lliurement el teu vot i canviar definitivament esta circumstància negativa que viu la Comunitat Valenciana» ha volgut deixar clar Isabel Aguilar, per a qui amb l’ajuda dels ciutadans d’Alzira es podrà fer possible, el 9 de març.
«De tu depèn. Amb el teu vot, està el futur de la Generalitat», amb estes paraules, Aguilar anima a tots els alzirenys a formar part d’este procés democràtic únic fins el moment.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here