L’Associació de la Mare de Déu de Sales entrega els premis del concurs per a escolars

0
279

El certamen es convoca tots els anys amb motiu de l’aniversari de la troballa de la imatge de la patrona de Sueca

L’església de la Mare de Déu de Sales ha acollit este matí l’entrega de premis del concurs per a escolars que organitza la Reial Associació de la Mare de Déu de Sales, amb motiu de l’aniversari que se celebra hui, 14 de febrer, de la troballa de la imatge de la patrona de Sueca. Sobre esta temàtica, s’han premiat en esta edició els millors dibuixos realitzats pels alumnes de primer d’ESO de tots els col·legis de Sueca.

L’alcalde de Sueca, Salvador Campillo, invitat a l’acte, i els presidents de la Reial Associació de la Mare de Déu de Sales, Marcela March i José Pascual Beltrán, han sigut els encarregats d’entregar els premis als guanyadors. Els sis accèssits han sigut per a: Marc Aguilar Viel, del col·legi L’Encarnació; Marc Benedito Baldoví, del col·legi Nostra Senyora de Fàtima; Áurea March Navarro, del col·legi María Auxiliadora; María Pallardó Maravilla, del col·legi Escoles Jardí de l’Ateneu; María Sáez Sanz, del col·legi Unió Cristiana; i Miquel Viel Vázquez, del col·legi Nostra Senyora de Fàtima. El tercer premi ha sigut per a Ruth Vila Roselló, del col·legi Nostra Senyora de Fàtima; el segon premi, per a Pablo Mouriño Sapiña, del col·legi L’Encarnació; i la guanyadora del primer premi ha sigut Noelia Sabater Martínez, del col·legi Escoles Jardí de l’Ateneu.

Des de la Reial Associació han volgut mostrar el seu agraïment a l’alcalde de Sueca, per la seua presència en l’acte, així com a la direcció, professorat i alumnat de tots els col·legis de Sueca per la seua participació.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here