Concert benèfic contra el càncer de la colla La Rosca a l’Alcúdia

0
334

El proper dissabte 15 de febrer, la Colla La Rosca de l’Alcúdia farà un nou concert social, aquest any es fa càrrec de la Gala Benèfica contra el Càncer. Per segona vegada la Colla col·labora amb la Junta Local contra el Càncer, fent coincidir el seu concert en la jornada mundial contra el càncer infantil.

Junt a la Colla La Rosca, els alumnes de dolçaina i del taller de tabal del Centre Professional de Música de l’Alcúdia han preparat un concert molt interessant per als amants de la música tradicional i per a tots els qui vulguen col·laborar de manera solidària amb la iniciativa.

Les invitacions/donacions es poden trobar per només 3€ a la Casa de la Música i també a l’entrada del concert.
“Es important recaptar fons per a la investigació- afirma la presidenta de la Junta Local, Immaculada Sanchis – però el més important de tot és la tasca de conscienciació de la importància que té la prevenció en esta malaltia”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here