Compromís denuncia l’estat de les estacions de Carlet, Benimodo i Àusias March

1
397

Després de les reiterades peticions no ateses a través de mocions, preguntes parlamentàries i denúncies públiques, els regidors de Compromís Carlet Maria Josep Ortega, Agustí Royo i Josep Àngel Hervàs, acompanyats del diputat a les Corts Valencianes Juan Ponce, s’han reunit amb el Secretari autonòmic d’Infraestructures i transports, Victoriano Sánchez—Barcáiztegui i amb el Director Gerent de FGV, Pablo Cotino.

En la reunió han exposat la problemàtica que en l’actualitat afecta la ciutadania de Carlet, especialment pel que fa a l’abandonament de l’estat de l’edifici de l’estació i l’existència d’un pas de vianants sense senyalitzar que fa perillar la seguretat de les persones, especialment perquè es utilitzat per escolars, usuaris de l’Espai Jove i de les escoles de música ubicades a pocs metres de l’estació.

Així mateix, també s’ha traslladat la necessitat d’un pas de vianants per a l’estació de Benimodo –que és la més propera a la zona més poblada de Carlet- i s’ha traslladat la preocupació per l’estat actual d’abandonament, manca d’il·luminació i de mobiliari urbà, i per l’estat de l’edifici i del pàrquing.

La portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Carlet ha manifestat que “a pesar que a la reunió no hem rebut cap resposta negativa a les nostres peticions, ens preocupa la falta evident de preocupació pel transport públic per part de la Conselleria, i més després d’escoltar parlar el Director Gerent de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana del dèficit que genera esta línia en concret. És evident que amb polítiques de retallades en el sector que perjudiquen el servei, disminuint la freqüència de pas de trens i baixant la qualitat del servei, de cap manera estan fomentant l’s del transport públic, i això ja s’ha notat en la disminució de l’ús del ferrocarril pels veïns i veïnes de la nostra ciutat”.

Els representants de C

Un moment de la reunió

Estació de Carlet

ompromís han fet saber que faran un seguiment de l’actuació de FGV en estes estacions per a comprovar si les paraules dels directius de l’ens públic no es queden en una simple declaració d’intencions.

 Secretaria de Comunicació de Compromís de Carlet

1 Comentario

  1. Es pot saber què fan tots ixos ahí? I esta és la gran «opositora» Ortega, que amb 4 escridassades, ja creuen tots que «ixa sí que fa». Vaja tela, el Bloc són com el PP i on manen fan com el PP o de la mà del PP com en Almussafes… Quina llàstima d’esquerra a Carlet, amb el que ha sigut, i que el Bloc passe com a tal.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here