Pigat II promociona l’alimentació saludable al Garcia Sanchiz d’Alzira

0
294

El menjador escolar del Ceip Federico García Sanchiz va rebre la visita del exjugador i actual seleccionador Nacional de Pilota Valenciana Pigat II. L’exjugador de Genovés va dinar amb tots els xiquets i xiquetes i va estar més d’un hora explicant-los anècdotes personals i les virtuts de la Pilota Valenciana.

El Projecte Educatiu del Menjador desenvolupa una activitat anomenada “Menjasport” que potencia la vida saludable de l’alumnat a través de l’esport i l’alimentació saludable.
Mensualment ens visitem personatges relacionats amb els món de l’esport per a explicar a l’alumnat els valors que transmeteix l’esport, la importància de practicar-lo, l’alimentació saludable que cal que menge un bon esportista i como no, cada esportista ens conta les virtuts del seu esport.
Una activitat que està tinguent molta expectació entre els nostre alumnat i que estem segurs que poc a poc anirà aprofundint dins de l’educació dels xiquets i xiquetes.
Les famílies poden seguir tot el Projecte a l’aula Virtual del Menjador dins de la pàgina web del col·legi, www.fgarciasanchiz.es.
Per últim, anomenar que l’activitat està relacionada amb el Projecte Educatiu del Centre on la pràctica esportiva està dins del seu ideari educatiu.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here