L’Aire és la última temàtica del llibret i del lema del monumento de  la falla Plaça del Forn que culmina un quatrieni dedicat a la natura amb el foc, l’aigua i la terra copm a precedents.

El llibret que és un dels màxims aspirants als guardons locals, ha sigut presentat, esta nit per Jorge Gimeno i Roberto Carlos. Un llibret sorprenent capaç de donar-li  moviment als seus dibuixos passant per damunt una reixeta impresa.

El lector pot trobar articles d’Alfons Rovira, José Ibáñez, Agustí Ferrer, Pura Santacreu, Eusebio Laudes, Xavier Sierra, Juanma Albuixech, Albert Reina i una interessant entrevista amb el compositor alzireny, Pepe Grau.

A l’acte de presentació del llibret assistiren nombrosos fallers i falleres, entre ells el president Paco Martí, la fallera major, Lily Martí i la cassolera Conxa Belenguer, que elogiaren una obra que va captivar tota la comissió per la seua originalitat i disseny.