Albuixarres-Camí Fondo d’Alzira, la falla més solidària de la comarca

3
364
Jaime Rossell

Donatiu de la falla a AFA

La falla Albuixarres-Camí Fondo porta sis anys seguits participant en la Gala de la ONCE, la única de la comarca que assisteix a este event en ser una de les 19 finalistes de la Comunitat Valenciana.

La querència solidària d’esta comissió començà fa huit anys amb la presidència de Fernando Iñigo que decidí destinar el 0,7% del pressupost a este menester segons el Relacions Públiques de la falla, Jaime Rossell. Una important tasca que proseguiren després, Roberto Ruiz i Javier Palacios, els últims presidents d’esta falla.
Entre les activitats més cridaneres cal dir una multitudinària recollida de llibres que va servir per entregar la recaptació a varies associacions d’Alzira.
Rossell, en declaracions a Riberaexpress assegura que «és molt important que la falla siga nominada per als Premis ONCE, perquè suposa una gran recompensa davant l’esforç que fem els fallers».
A la comissió resalten la participació dels més joves; «ens s entim especialment satisfets que els infantils de la falla s’involucren en esta tasca».
Però Albuixarres-Camí Fondo no vol viure de la història sinò que enguany han confeccionat un ample i variat programa d’activitats solidàries; com recollir roba, joguets i aliments per a Càritas, organitzar donacions de sang i recollir tapons de plàstic a benefici del xiquet Josep Domènech que es recupera d’un vessament cerebral.
El que més crida l’atenció és la última iniciativa que ficaran en marxa durant les pròximes falles, segons  Rossell, els invidents de l’ONCE que ho desitgen «podran assistir a l’ofrena vestits de fallers, amb els tratges que els proporcionarem, volem que visquen de prop un acte tan simbòlic de les nostres festes falleres».
I per enguany els solidaris fallers d’Albuixarres preparen un mercadet de segona mà per destinar els fons que es recapten a les entitats Asperger i Aspanion d’Alzira.

3 Comentarios

  1. ESTIC SEGURA QUE A LA RIBERA HI HA MOLTA GENT SOLIDARIA,PERÒ NOSALTRES A LA FALLA HO FEM NOTAR,I NO SOLS UNS QUANTS SI NO TOTS,DES DE ELS MENUTS DEMANANT A LES SEUES FAMILIES PER A QUE ARREPLEGUEN ROBA PER A GENT AMB POCS RECURSOS , COM LA GENT GRAN DONANT IDEES PER A MILLORAR EL NOSTRE ESFORÇ.
    DES DE AÇI VOLEM DEMANAR A LA GENT QUE PENSEN EN ELS ALTRES I QUE PENSEN QUE A LO MILLOR ALGUNA VOLTA ES PODEN VORE EN UNA SITUACIÓ PAREGUDA,
    VIXCA LA NOSTRA FALLA

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here