Salva Palero guanya la VII Mitja Marató Ciutat de Sueca

0
273

El nostre municipi va tornar a acollir ahir la Mitja Marató Via Materal – Ciutat de Sueca, en la qual van prendre l’eixida prop del mig centenar de corredors. La prova, amb un recorregut de 21.097 metres, distribuïts entre circuit urbà i semiurbà, està organitzada per l’Associació Cultural Falla Via Materal, amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Sueca.

En esta edició, la número set, l’atleta del Club d’Atletisme Cullera, Salva Palero Martínez, va aconseguir ser el primer a creuar la línia de meta, ubicada en el Parc de l’Estació, amb un temps de de 1:12:39. En dones, la vencedora va ser Carmen Sala Ferrer, del Club Dorsal 19, amb un temps 1:25:29. pel que fa a la classificació local, els primers a arribar a la meta van ser Albert Capellino Moll, del Club d’Atletisme Sueca, amb un temps de 1:15:37, i Lucía Atanasio Tomás, del Club Nosotr@s Passatge, amb un temps de 1:41:54.

L’alcalde de Sueca, Salvador Campillo; i la regidora d’Esports, Teresa Ribes; van ser els encarregats de lliurar els trofeus als guanyadors en les diferents categories.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here