La UE L’Alcúdia derrota el Benetússer-Fabara (2-1) en un accidentat partit

0
457

Partit disputat en el Camp de futbol Els Arcs de L’Alcúdia, entre UE L’Alcúdia i el Benetússer-Fabara CF, corresponent a la jornada 18, de 1ª Regional, del grup V, que finalitzà amb la victòria treballada pels homes de Pep Cerveró, per 2 gols a 1.

 El dos equips tenien la necessitat de guanyar-lo, per diferents qüestions, l’Alcúdia, per mantindré la segona posició de la classificació i reduir distàncies al Algemesí, i el Benetússer-Fabara per eixir de la zona de descens.

 La primera part ha transcorregut d’una portería cap al altra, intentant sorprendre al contrari, però guardant la rereguarda, per a no encaixar cap gol. Han sigut els homes de Pep Cerveró, el que han pogut foradar la xarxa dels visitants, en el 37’ on Miguel A. Soler, ha tirat un fort xut, que ha passat fregant el travesser. Dos minuts després, Daniel, dins l’àrea amb oportunitat de inaugurar el marcador, el seu xut a topat el baló amb un defensor, el mateix que li ha passat Miguel A. Soler en el minut 44.

 En la segona part, Pep Cerveró, sembla que no veia clar el partit, i a fet dos canvis en el minut 46, donant entrà a Adnan, que el reserbava per al pròxim partit, ja que tenia 4 targetes, i a Cardona, per Vallebona i Daniel Soler, que li han donat frescor, major pressió d’atac, i solidesa defensiva.

Fruit d’açò, ha sigut el primer gol dels locals, per part de Miguel, en el minut 62, al aprofitar un rechaç del porter dins l’àrea. En el minut 79, falta entre l’àrea i mig camp, al favor dels homes de Pepe Granero, que trauen en curt a Chechu, que de fort xut, bat al porter de l’Alcúdia, establint el empat a 1.

L’Alcúdia, ha intensificat els seus atacs a l’àrea visitant, amb incursions de Ignacio, Cardona, Adnan, Horaci, i Zornoza. En el 79’, penal a Cardona, que transforma Ignacio, establint el 2 a 1, que a la fi seria el resultat final.

En el 90’, Adnan ha tingut una oportunitat clara de gol, al encarar a porteria dins l’àrea, i el seu xut es rebutjat pel porter del Benetuser-Fabara.

Fitxa Técnica

Arbitre: Preslav Romeov, del col-legi de Gandia, que en un partit  prou difícil de pitar, per l’importància dels punts, ha eixit airós.

Targetes grogues

UE L’Alcúdia: Hèctor (28’), Cervero (55’) – Amonestat el Delegat d’equip de L’Alcúdia

Unión Benetuser-Fabara C.F.: Chechu (36’), Roberto (48’), Pipo (82’), Tomas (86’), i a Madrid, al final del partit, camí dels vestuaris.

Resultat:

 UE L’Alcúdia, 2 –  (Miguel (62’) i Ignacio (79’)

Unión Benetuser-Fabara C.F, 1 – Chechu (72’)

Alineacions

UE L’Alcúdia – Entrenador: Pep Cerveró

Equip: José L. Vallés, Jaime Primo, José Vallebona (Adnan, 46’), José L. Sanz, José C. Cervero, Ignaio Hervás, Daniel Soler (Cardona, 46’), Miguel, Miguel A. Soler (Horacio), Marcelino Arocas, Hector Zornoza.

Unió Benetússer-Fabara C.F. – Entrenador: Pepe Granero

Equip: Martin, Popi, Alex Ripollès, Roberto, Pascu, Rayo (Nacho, 34’), Madrid, Barqui (Javi, 77’), Chechu, Pablo (Pipo, 80’), Tomas (Alex,89’).

INCIDENTS

Partit que en el tram final, es va vorer salpicat fora del terreny de joc, per quelcom no volguérem que passés en els camps de futbol, entre alguns aficionats dels dos equips i alguns jugadors de l’equip visitant. Tot començà quan un jugador amb xandall de l’equip visitant, insultava a un jugador local, i al recriminar-li la seua actitud, una dona  del públic que es trobava en ixi lloc, (segons testimoni de la dona), li va dir,

“tu calla put.”, varies vegades, i al que va seguir una discussió que pujava de to, incorporant-se alguns aficionats dels dos equips. Tot açò pesava fora del terreny de joc, i on la Junta Directiva de l’Alcúdia amb el president Paco Verdú , Jaume Part, altres directius i aficionats, així com el delegat de Benetuser-Fabara, estigueren calmant els ànims per a que no anés a mes.

Davant el caris que prenia la cosa, l’àrbitre li demanà al delegat de camp, la presencia de la Guardia Civil, en prevenció de mals majors  als jugadors visitants, que aplegà quan ja havia acab

L’àrbitre amb els dos capitans

at el partit

Al final del partit amb victòria de UE L’Alcúdia, no hagué cap incident.

Amb esta victòria, L’Alcúdia, retalla tres punts al Algemesí que va primer, i al perdre el dissabte en casa 1-2, davant el Picassent, ara es queda a 5 punts.

Pròxims partits – Jornada 19 – 09.02.2014

Deportivo La Rambleta CF – UE L’Alcúdia  / Unión Benetuser-Fabara C.F – UD Alginet “B”

Sollana CF “A” – Algemesí CF

Eduardo Sala/Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here