Emili Chaqués nou secretari local de Joves amb Compromís per Sueca

0
224

Acompanyats de nombrosos militants i simpatitzants divendres passat es va constituir, a l’Ateneu Sueco dels Socors, Joves amb Compromís per Sueca (JaC Sueca). En la votació per triar l’executiva d’aquesta formació eixí elegit com a secretari local Emili Chaqués, llicenciat en Traducció i Interpretació i professor de Secundària i Batxillerat.

L’acte presentat per Xavier Masó comptà amb la intervenció de la diputada a les Corts Valencianes Mireia Mollà qui recordà que “malgrat que estem avançant molt i que la faena al final acaba eixint, cal continuar sumant esforços i treballar més dur perquè les eleccions municipals i autonòmiques no són hui. Encara queda gairebé un any i mig i no ens podem confiar”.

Una vegada feta la votació per triar la primera executiva de JaC Sueca, el nou secretari local, Emili Chaqués s’adreçà als assistents amb un discurs crític sobre la situació actual que afecta, en gran part, al jovent: “Quan un polític sense estudis superiors triplica el sou d’un investigador i doctor en Bioquímica; quan la generació més ben preparada de la nostra història ha de recitar altra vegada les corrandes d’Exili de Pere Quart; quan posàvem el crit al cel perquè era indignant ser mileurista i ara resulta que ‘a Déu gràcies’ si ho som, és perquè alguna cosa no hem fet bé”.

Posteriorment, Joan Baldoví, diputat a les Corts Generals agraí la implicació de la joventut en política en els darrers anys i espera que, el 2015, puguen conèixer un govern de la Generalitat amb els colors de Compromís.

L’executiva de JaC Sueca està formada per Xavier Masó (Secretari d’Organització), Saül Porcar (Secretari de Finances), Míriam Salvador (Secretària de Comunicació), Pau Francesc Rosselló (Secretari de Relacions Comarcals), Lara Tomàs (Secretària d’Educació i Relacions Universitàries) i Álvaro Català (representant a l’executiva de Compromís per Sueca).

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here